keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Helpot tahmapullat elikkä korvapuustit toisella tavalla

vuokaan:
170 g voita
1 dl fariinisokeria
1 1/4 dl pekaanipähkinöitä murskattuna, isoina paloina

taikina:
1 paketti voitaikinaa

täyte:
2 rkl voita, sulatettuna
3 tl kanelia
2 1/2 dl rusinoita tai suklaanpaloja
1 3/4 dl fariinisokeria

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
Laita 12 kolon muffinssipelti leivinpaperilla suojatulle uunipellille. "Tahma" valuu yli ja sotkee uunin, jollet tee näin.
Sekoita voi ja fariinisokeri ja jaa seos muffinssivuoan koloihin. Jaa pekaaninpalat koloihin myös.

Levitä voitaikina leivinpöydälle ja kauli n. 60x40 sentin levyksi.
Voitele levy sulatetulla voilla, ripottele päälle sokeri, kaneli ja rusinat, suklaa tai mitä nyt käytätkään.
Rullaa levy rullalle, leikkaa 12 osaan ja nosta viipaleet muffinssivuokaan, leikkauspinta ylöspäin.

Paista puolisen tunita, kunnes pullat ovat kullanruskeita, anna jäähtyä viitisen minuuttia ja kumoa pannu leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Nosta lusikalla pekaanikaramelli vuokien pohjilta ja pelliltä pullien päälle ja anna jäähtyä.
-----------------------------------------------
Muuten, kun teet tavallisia korvapuusteja, kokeile kääriä ja leikata pullat toisella tavalla: täällä neuvotaan, miten saat sydämenmuotoisia korvapuusteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti