Tämän vuoden joulukalenteri Noidan Keittokirjassa on nimittäin pikkuleipäreseptejä... saksalaisen Burda-lehden joulupikkuleipäreseptien innoittamana. :-)
4 viikkoa aikaisemmin (22.-23.11)
Stollen ja hedelmäkakut – mausteiden pitää saada aikaa vetäytyä kunnolla.
3-4 viikkoa aikaisemmin (29. – 30.11.)
Mausteiset leivonnaiset, kuten piparkakut, hunajakakut yms.
Kuivakakut, murotaikinapikkuleivät, pursotetut pikkuleivät yms.
3 viikkoa aikaisemmin (29. – 30.11.)
Makeiset, joissa ei ole raakaa munaa
2 viikkoa aikaisemmin (6. - 7.12.)
Täytetyt ja mehevät pikkuleivät
1-2 viikkoa aikaisemmin (13. – 14.12.)
Mantelileivät ja muut munanvalkuaisleivonnaiset, marengit yms.
Makeiset joissa käytetään raakaa munaa.
korkeintaan 1 viikko aikaisemmin (20. – 21.12.)
Isot, monimutkaiset leivinjauhetaikinaleivonnaiset. Jos käytät mausteita, niiden pitää saada kehittyä vähintään 2 päivää.
3-4 päivää aikaisemmin (20. – 21.12.)
Pienet, täytetyt pikkuleivät
2-3 päivää aikaisemmin (21.12.)
Piirakankuoret, kakkupohjat ja joulutortut.
1-2 päivää aikaisemmin (22.-23.12.)
Täytä piirakat ja kakut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti