tag:blogger.com,1999:blog-8499908068394156325.post7537565269220282923..comments2023-04-07T14:36:08.879+03:00Comments on Noidan keittokirja: Ketutarhttp://www.blogger.com/profile/17817006362006690145noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8499908068394156325.post-9988023149549515252011-09-12T23:33:59.934+03:002011-09-12T23:33:59.934+03:00Herkullisen kuuloisia ohjeita. Meillä myös jäänee ...Herkullisen kuuloisia ohjeita. Meillä myös jäänee osa tomaateista vihreiksi, niin nämä täytyy pitää mielessä :)Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8499908068394156325.post-45354387979560578282011-09-06T23:48:44.289+03:002011-09-06T23:48:44.289+03:00Kyllä se varmaan hyvää olisi sillainkin :-)Kyllä se varmaan hyvää olisi sillainkin :-)Ketutarhttps://www.blogger.com/profile/17817006362006690145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8499908068394156325.post-33663755555417079392011-09-06T21:45:35.586+03:002011-09-06T21:45:35.586+03:00Meille tuli ja tulee vieläkin kyllä tomaatteja iha...Meille tuli ja tulee vieläkin kyllä tomaatteja ihan turkasen paljon.<br />Vihreiksihän ne viimeiset jäävät kun yöt kylmenevät ja taimet ovat taivasalla.<br />Etikkaisia olenkin tehnyt armaalleni joka niistä tykkää. Nuo paistetut ja hillotut tuntuisivat kokeilemisen arvoisilta.<br />Ehkä laatikkoruokakin ilman kesäkurpitsaa vain sipulihunnulla. Hmm...Loreal Blondihttps://www.blogger.com/profile/09782046351202071958noreply@blogger.com